Rhinathiol®

Sanofi Belgium
Av. Leonardo Da Vinci 19
1831 Diegem
e-mail: info.belgium@sanofi.com

In geval van een vermoeden van bijwerkingen, adviseren wij om uw arts of apotheker te contacteren.

Close

DIEPZITTENDE HOEST

Muco Rhinathiol®

Last van fluimen?

Muco Rhinathiol (Carbocisteine 5%) is een slijmregulerende siroop voor de verlichting van symptomen die worden veroorzaakt door de aanwezigheid van slijmen bij bepaalde aandoeningen van de luchtwegen en bij bepaalde KNO-aandoeningen.

Muco Rhinathiol ( Carbocisteine 5% ) maakt de secreties van de bronchiën weer normaal door de consistentie van het slijm te reguleren. De siroop heeft niet alleen een aangename smaak, maar is ook verkrijgbaar zonder suiker voor patiënten die op hun voeding moeten letten. (diabetici, voedingsdieet…)

Muco Rhinathiol 5% siroop volwassenen kan worden gebruikt vanaf 15 jaar.

Enkele adviezen: Moeilijke expectoratie

De hoest is een afweermechanisme dat de longen bevrijdt van secreties (slijmen). De hoest mag niet worden bestreden omdat hij de luchtwegen vrijmaakt. De frequentie ervan kan echter worden verminderd door de expectoratie (slijmen) te bevorderen.

Te dikke slijmen kunnen op natuurlijke wijze makkelijker worden afgevoerd door: een goede hydratatie (voldoende drinken), bevochtiging van de lucht, een lichte lichamelijke activiteit.

Hoeveel mag u nemen ?

Rhinathiol Muco Adultes
Met of Zonder Suiker

Muco Rhinathiol 5% siroop volwassenen. Geneesmiddel op basis van carbocisteïne . Lees voor een goed gebruik aandachtig de bijsluiter en vraag raad aan uw apotheker. Gebruik maximum 8 tot 10 dagen. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 15 jaar.

De bijsluiter lezen