Rhinathiol®

Sanofi Belgium
Av. Leonardo Da Vinci 19
1831 Diegem
e-mail: info.belgium@sanofi.com

In geval van een vermoeden van bijwerkingen, adviseren wij om uw arts of apotheker te contacteren.

Close

VERSTOPTE NEUS

Nasa Rhinathiol® 0,1%

Om uw verstopte neus vrij te maken.

Nasa Rhinathiol (xylometazoline 0,1%), makkelijk te herkennen aan zijn blauwe fles, is een lokaal decongestief middel dat de verstopte neus vrijmaakt bij een verkoudheid, een sinusitis of bepaalde vormen van rhinitis.

Een decongestief middel vermindert de zwelling van het neusslijmvlies (te wijten aan de uitzetting van de bloedvaten) om de luchtdoorstroming en de ademhaling te vergemakkelijken.

Nasa Rhinathiol maakt de verstopte neus vrij zonder het neusslijmvlies uit te drogen. Bovendien, bevat het eucalyptol voor de frisheid.

Enkele adviezen: Desobstructie

Een verstopte neus hindert bij het ademen. Dat is hinderlijk bij het slapen en bij het eten. Het is heel belangrijk om de neus goed vrij te maken, bij voorkeur vóór elke toediening van het product in de neus.

Hoe?

Breng de pipet in contact met de rand van de neusvleugel. Gebruik de waterstraal die u verkrijgt als u op de pipet drukt om de neusvleugel te spoelen met fysiologisch water. Herhaal dit tot het neusgat schoon is alvorens over te gaan naar het andere neusgat.

Efficiënt gereinigd?

De neusgaten zijn efficiënt gereinigd als het geïnjecteerde vocht snel naar buiten stroomt via het andere neusgat.

Hoeveel mag je nemen?

Rhinathiol Muco Adultes

Nasa Rhinathiol 0.1% neusspray oplossing. Geneesmiddel op basis van xylometazoline chloorhydraat. Lees voor een goed gebruik aandachtig de bijsluiter en vraag raad aan uw apotheker. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. Gebruik maximum 5 opeenvolgende dagen

De bijsluiter lezen